lauantai 25. tammikuuta 2014

Ihmetystä herättää...

• BYO eli bring your own. Julkisella paikalla juominen on tiukasti kielletty AU$150 sakon uhalla, mut suurin osa ravintoloista on BYO, eli listalta tilataan ruoat ja juomat tuodaan ite. Ihan normaalia siis mennä pihville ja kaivaa laukusta oma viinipullo (tai tonkka)

• Vasemmanpuoleinen liikenne! Aluks sitä katua ylittäessä katto iha väärään suuntaa yms mut nyt en varmaa esim liikenneympyrässä osais ajaa vastapäivään vaan menisin kellon suuntaa
• Lait/sakot! Kaikki mahollinen on jäätävien sakkojen uhalla kielletty, työhaastatteluissa pitää kokoajan allekirjotella agreementtejä jossa todetaan mun ymmärtävän että tämä on VAIN työhaastattelu, en ole (vielä) yhtiön työntekijä enkä näinollen voi vaatia tästä ajasta palkkaa. Jos jää alaikäsenä juomisesta kiinni tulee minorille AU$2000 sakko, plus baarimikolle, managerille ja omistajalle yhteensä parikyt tuhatta.

• Tatuoinnin kanssa on turha yrittää klubille tai ylipäätänsä mihinkää! Kaupassa oli kyltti että uhkaavasti pukeutuneet/tatuoidut poistuu kaupasta $42,000 sakon kanssa, ja osaan paikoista ei tatuoituja oteta ollenkaan.
• Kauppojen aukioloajat. Kello viiden jälkeen mikään muu ku muutama hassu 7/11 ja ruokakauppa on auki, pikkukaupungeissa ei nekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti